Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Jocuri

 

Jocuri

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Cărţi poştale  
Jocuri  
Prieteni, prietene  
Cartea  
Anunturi  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Jocuri

Traseu de Mountain Bike

Un traseu de încercare pentru cei mai iscusiţi bikeri. Poţi să traversezi obstacolele. poate vrei să facem un pariu mic. Te aştept să văd cum cazi. :)


Parchează maşinile!

Te crezi un şofer bun, aşa-i? Acum e momentul să îţi dovedeşti iscusinţa şi dexteritatea în parcatul maşinilor la un mare Club din oraş. Parchează, şi adu maşinile celor care vor să plece. Hai să te vedem!


Panik

Oh, nu se poate. Diavolul Roşu a pus stăpânire pe fabrica Chocoland, şi a minat întreaga fabrică la fiecare etaj.

Eroul nostru, Panik a găsit o intrare pe la subsolul fabricii, şi acum trebuie să colecteze toate bombele de la fiecare etaj. Succes!


Cable Capers 2

Ajută-l pe Arnold instalatorul, să scape de la subsolul clădirii.
Cei care reuşesc să adune căt mai multe puncte, vor intra în topul nostru.

Pentru a aduna cât mai multe puncte, colectează şi ţevile de culori diferite. Succes!


Puzzle(I)

Joc de tip puzzle in care bucăţelele de imagine trebuie potrivite pentru a forma in final imaginea initiala. în cazul în care aţi potrivit porţiunea de imagine la locul ei, aceasta se va "lipi" automat.
Despre fotografie: Bujorul de stepă (Paeonia Tenuifolia) este renumit mai ales datorită faptului că singurul loc în care acesta creşte în condiţii naturale în întreaga Europă este la Zau de Câmpie, unde Înfloreşte în luna mai.


Război stelar

Starship - Asteroids
Joc în care nava ta trebui sa distrugă sau să ocoloească asteroizii care sosesc cu o viteză din ce în ce mai mare.


Excursie cu Deltaplanul

O excursie cu Deltaplanul peste Munţii Stâncoşi e binevenită în orice anotimp. Vino şi adună cât mai multe puncte, dar ai grijă de vulturi. Baftă!


Pac Man

Binecunoscutul joc de pe console, şi de pe bătrânele calculatoare. Pentru fanii acestui joc, care pot să-şi aducă aminte de anii pioneratului în jocurile pe calculator.


La impuscat găini!

Ai chef să targi după nişte talere, sau cutii de bere? Dar nişte găini gălăgioase?

Aici este de tine. Succes!


Paintball

Bine aţi venit la jocul de pătat cu vopsea în birou :)

Trebuie să nimereşti cât mai multe dintre feţele zâmbitoare care apar. Succes!


Aqua

Un joc de care te vei îndrăgosti pur şi simplu. Are multe nivele, nu este foarte uşor, dar credem că asta e un plus al jocului. Încearcă să treci căt mai multe nivele cu Nemo. Baftă!


Puzzle(II)

Joc de tip puzzle in care bucăţelele de imagine trebuie potrivite pentru a forma in final imaginea initiala. în cazul în care aţi potrivit porţiunea de imagine la locul ei, aceasta se va "lipi" automat.

Despre fotografie: Palatul Culturii - Una dintre cele mai frumoase si mai reprezentative cladiri ale Secessionului ardelean, construit în maniera scolii lechneriene, dupa proiectele arhitectilor Komor Marcell si Jakab Dezsö, palatul a fost ridicat intre anii 1911 si 1913.


_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European