Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Acte necesare Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie. Resurse utile. Cum se completeaza un cv.

 

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie. Resurse utile. Cum se completeaza un cv.

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primarii  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Va recomandam
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Pe aceasta pagina aveti la dispozitie mai multe forme de model de cv, intructiuni de a scrie un cv si multe sfaturi utile pentru a va putea angaja cat mai usor. De la CV simplu la CV complex, model european, sau modele in diferite limbi. De asemena va punem la dispozitie diferite modele pentru a le descarca in sectiunea download CV.

Instructiuni pentru a scrie un CV(curriculum vitae)

Top ten tips - pentru un CV mai bun

Model simplu de CV (Curriculum vitae) - lb. rom.

Modelul comun european de CV ( curriculum vitae )

Modelul european de Cv(Curriculum vitae) - magyar nyelven

Curriculum vitae - model I.T.

Curriculum vitae - model de baza

Curriculum vitae - model functional

Curriculum vitae - model business

Curriculum vitae - model

Curriculum vitae - model 1

Curriculum vitae - model 2

Curriculum vitae - model 3

Curriculum vitae -model 4

Curriculum vitae - model 5

Curriculum vitae - model CV profesional - magyar nyelven

Curriculum vitae - model CV - magyar nyelven

Curriculum vitae -  CV magyar nyelven - model 2

Curriculum vitae - CV Lb. Germana

Scrisoare de intentie - model

Întrebari tipice la un interviu

Interviu IT - întrebari/raspunsuri intreviu PHP la Yahoo

Mai multe informații: Model CV, scrisoare intentie model, locuri de munca

Exemple de design pentru CV -uri

curriculum-vitae Cv-model europass_cv model_cv model-cv design-cv

 Instructiuni pentru completarea CV-ului European

Introducere

Redactarea unui curriculum vitae reprezinta un pas important atunci când sunteți în cautarea unei slujbe sau a unui curs de instruire/formare. CV –ul este adesea primul contact cu un viitor angajator, de aceea el trebuie sa atraga imediat atenția cititorului și sa demonstreze de ce ar merita sa fiți intervievat.

Important! De obicei angajatorii nu aloca mai mult de un minut fiecarui CV, atunci când fac selecția inițiala a aplicațiilor/candidaturilor primite. Daca ratați impactul corect, veți pierde ocazia de a fi angajat.

Citiți cu atenție instrucțiunile urmatoare, înainte de a introduce informațiile personale în modelul de CV.

Recomandari generale

Înainte de a începe sa scrieți CV-ul, amintiți-va câteva principii importante:

Atenție la modul cum va prezentați CV-ul
Prezentați-va calificarile, aptitudinile și competențele în mod clar și logic, astfel încât atributele personale sa fie puse în valoare.

Acordați atenție sporita fiecarui detaliu relevant, atât ca fond cât și ca forma; nu exista scuza pentru greșelile de ortografie și de punctuație!

Concentrați-va pe aspectele esențiale

  • - un CV trebuie sa fie concis: în cele mai multe cazuri, doua pagini sunt suficiente pentru a arata cine sunteți. Un CV de trei pagini poate fi considerat prea lung în unele țari, chiar daca experiența dumneavoastra profesionala este remarcabila.
  • - daca experiența dumneavoastra profesionala este înca limitata (pentru ca tocmai ați absolvit școala sau facultatea), inversați ordinea rubricilor și începeți cu descrierea studiilor și a pregatirii; scoateți în evidența stagiile de practica profesionala efectuate în timpul studiilor (a se vedea exemplele online);
  • - concentrați-va pe informația esențiala, care aduce valoare sporita aplicației dumneavoastra; experiența de munca sau cursurile de pregatire vechi sau nerelevante pot fi omise.

Adaptați CV-ul în funcție de postul pentru care candidați

Verificați-va sistematic CV-ul ori de câte ori doriți sa-l trimiteți unui angajator, pentru a corespunde profilului cerut; puneți-va în evidența calitațile în concordanța cu cerințele specifice angajatorului. Cautați informații
despre compania la care urmeaza sa candidați pentru a va putea adapta CV-ul la profilul cautat.

Atenție: nu “umflați” în mod artificial CV-ul; riscați sa fiți descoperit la interviu.

Respectați structura modelului

Curriculum vitae Europass va permite prezentarea calificarilor, aptitudinilor și competențelor într-o ordine logica:

- informații personale;
- descrierea experienței profesionale;
- descrierea studiilor și a cursurilor de formare (care poate sa apara înaintea rubricii ‘Experiența profesionala, în cazul celor cu experiența limitata de munca; pentru a inversa ordinea celor doua rubrici, folosiți comanda ‘copy/paste’ (copiere/lipire) a procesorului de texte utilizat);
- inventar detaliat al aptitudinilor și competențelor dumneavoastra, dobândite pe parcursul studiilor și formarii profesionale, al experienței profesionale și vieții cotidiene.

Observații:

- imprimați/tipariți curriculum vitae pe hârtie alba;
- pastrați caracterele și formatul sugerate;
- evitați sublinierile și scrierea de fraze întregi cu majuscule sau litere îngroșate: afecteaza lizibilitatea documentului;
- nu separați paragrafele unei rubrici pe doua pagini (de exemplu: lista cursurilor de formare) – pentru a evita acest lucru folosiți comanda ‘page break’ (întrerupere pagina) a procesorului de texte utilizat;
- casetele care conțin diferitele rubrici nu trebuie sa apara atunci când documentul este imprimat.

Fiți clar și concis
Profilul dumneavoastra trebuie apreciat de catre potențialul angajator dupa câteva minute de lectura a CV-ului.
Prin urmare:

- folosiți propoziții scurte;
- concentrați-va pe aspectele relevante ale pregatirii și experienței profesionale;
- explicați orice întreruperi ale studiilor sau carierei dumneavoastra;
- îndepartați orice rubrica facultativa (de exemplu daca nu aveți ‘Aptitudini și competențe artistice’ (a se vedea pagina 2 a modelului) sau considerați ca astfel de aptitudini și competențe nu aduc valoare în plus aplicației dumneavoastra, îndepartați toata rubrica folosind comanda ‘cut’ (decupare) a procesorului de texte utilizat.

Rugați pe cineva sa va citeasca CV-ul
Verificați cu atenție CV-ul la final pentru a îndeparta orice greșeala de ortografie și ca sa va asigurași ca este redactat logic și clar.
Puneți pe altcineva sa va citeasca CV-ul pentru a va asigura ca are un conținut clar și ușor de înțeles.

Sursa: (© Comunitatile Europene, http://europass.cedefop.eu.int)

Modelul european de curriculum vitae(CV) - Curriculum vitae - Model Curriculum Vitae(CV) IT - Model scrisoare de intentie in limba romana - Model Curriculum Vitae - CV model in limba romana - Curriculum vitae (CV) - model in limba romana - Curriculum Vitae (CV) - model in limba romana - Curriculum vitae(CV) - model in limba romana - Curriculum vitae (CV) model in limba roamna - Top ten tips for Curriculum Vitae (CV) - Zece sfaturi pentru Curriculum Vitae (CV) - Curriculum vitae (CV) - model de baza in limba engleza - Curriculum Vitae CV - model functional in limba engleza - Curriculum vitae model business in limba engleza - Model simplu de Curriculum Vitae (CV) in limba romana - Model Curriculum Vitae (CV) in limba maghiara - Model Curriculum Vitae (CV) in limba maghiara - Model Curriculum Vitae(CV) in limba maghiara - Curriculum Vitae model european in limba maghiara - Model Curriculum Vitae in limba germana - Intrebari tipice la un interviu

Inapoi

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European