Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Pentru EA - Pentru EA

 

Pentru EA

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Pentru EA  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


RETETE DE CURATIRE A TENULUI

Ulei hidrofil pentru demachiat

Componente:
- 80g ulei de samburi de struguri sau ulei de avocado
- 10g ulei de germeni de grau
- 8g tween 80 (1 1/2 lingurita)
- 3 picaturi de ulei de menta
Modul de pregatire: primele trei indegriente se pun intr-o sticla si se scutura foarte bine.Se adauga cu ajutorul unei pipete uleiul de menta. Nu se va pune mai mult ulei de menta deoarece aceasta, cu toata aroma sa proaspata, irita ochii. Puteti inlocui uleiul de menta cu ulei de levantica sau ulei de roinita. Toate cele trei note de parfum au o influenta proaspata asupra tenului si in acelas timp actioneaza ca un conservant asupra uleiului.
Folosire si actiune: uleiul de samburi de struguri este ideal ca ulei de curatat pentru indepartarea murdariei solubile in apa si a machiajului.
Puneti putin ulei in podul palmei si masati-va usor fata, gatul si decolteul. Spalati apoi totul cu multa apa calda. Daca trebuie curatat machiajul din jurul ochilor, atunci inmuiati vata in apa calda si tamponati usor. Pielea bine uscata se curata in continuare cu lotiune de fata. Acest ulei de curatat este pentru toate tipurile de piele.


Demachiant

Componente:
- 5 g ceara alba
- 20 g lanolina anhidrica (2 lingurite cu varf)
- 5g alcool cetilic
- 40 g ulei de masline
- 40g apa de flori de portocal sau flori de trandafir
- 2 picaturi de ulei de menta
Modul de pregatire: intr-un vas in care se fierbe apa se pune alt vas in care se topeste ceara alba. Se adauga lanolina anhidrica si untul de cacao. Imediat dupa topirea acestora se adauga uleil de masline si se incalzeste totul la 65 C. Intre timp se incalzeste intr-un vas de portelan termorezistent si apa de flori la 65C. Se ia grasimea de pe foc si se adauga in ea, apa de flori si se amesteca foarte bine. In momentul in care crema s-a racit la 45C, se parfumeaza cu ueiul de menta. Se amesteca in continuare pana la racire. Se pune crema obtinuta intr-un recipient cu capac.
Folosire si actiune: aceasta crema este deosebit de eficienta. Se aplica intr-un strat subtire pe gat si pe fata, se lasa sa actioneze un timp dupa care se indeparteaza cu ajutorul unui servetel moale de hartie. In continuare se spala foarte bine fata cu apa calda si se curata cu apa de fata. Dupa curatirea cu ulei se poate spala fata si cu un sapun moale. Dupa spalarea cu sapun, se clateste fata cu foarte multa apa calda. Acest demachiant este foarte bine suportat de toate tipurile de ten.

Crema demachianta lichida

Componente:
- 3g ceara de albine
- 20g unt de cacao
- 5g acid stearic
- 40g ulei de germeni de grau
- 2 picaturi de ulei de menta
Modul de preagatire: intr-un vas in care fierbe apa se pune alt vas in care se topeste ceara de albine. Se adauga untul de cacao si acidul stearic. Imediat dupa topirea acestora, se adauga uleiul de germeni de grau si incalzeste totul la 65C. Se ia totul de pe foc si se freaca cu foarte mare atentie pana incepe sa se raceasca. Se adauga ulei de menta si se freaca mai departe pana la racirea totala. Se pune crema in borcan in felul urmator: se pune primul strat umpland borcanul pe sfert, se lasa sa se raceasca si apoi se toarna urmatorul strat.


 

Metode de a prepara un parfum - Intrebari si raspunsuri - Parfumul - Masti - Plantele, legumele si fructele – aliatele noastre pentru frumusete - Apa de fata si lotiunile - Modalitati de preparare ca cremelor - Retete de creme
_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European