Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Horoscop

 

Horoscop

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Ştirile zilei  
Horoscop  
Imaginea zilei  
Sărbătoriţii zilei  
Link-ul zilei  
Azi in istorie  
Motto - ul zilei  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Horoscopul pe data de 2024-07-19

BERBEC
Viata sentimentală este extrem de animată azi, ori pentru că apare în calea dv. o persoană care vă cucereste de la prima vedere, ori pentru că partenerul oficial reuseste să vă angreneze în planuri interesante, care vă fac amândurora plăcere. Se pot auzi numai vesti bune legate de viata de cuplu, cum ar fi o viitoare căsătorie, conceptia unui copil sau mutare în casă nouă, deci evenimente speciale ce nasc o stare de nerăbdare în sufletul dv. 

TAUR
Scăpati usor de un conflict, pentru că evitati confruntările riscante. Aveti un talent aparte de a fugi de situatiile tensionate sau, chiar dacă sunteti implicat în actiuni dificile – scandaluri, competitii, certuri -  de fiecare dată apare ceva norocos care vă scoate din gura lupului. Ati putea repurta o victorie nebănuită în fata unor concurenti puternici, deci nu fugiti de măsurarea fortelor. Sunteti, de departe, cel mai bun!

GEMENI
După lupte seculare, ati ajuns si la finalul unei actiuni ce părea să nu se mai încheie. Timpul a trecut atât de lent, încât ati si uitat care era scopul pe care l-ati avut initial. Culegeti acum roadele unor eforturi de lungă durată, dar de felul cum v-ati implicat depinde în ce constau aceste rezultate: dacă vă satisfac sau nu. Este momentul unei concluzii finale, al unei recapitulări de sfârsit pentru a vedea ce lipseste.

RAC
Viitorul vă entuziasmează, pentru că se apropie un eveniment extrem de interesant si abia asteptati să se împlinească. Vă implicati cu multă pasiune în ceea ce se prefigurează la orizont, convins că depinde numai de ambitia dv. să ajungeti la scopul propus mai repede. Când sunteti atât de motivat de perspective promitătoare, sunteti capabil să întoarceti si muntii din loc! Nerăbdarea creste cu fiecare oră care trece!

LEU
Preocuparea numărul unu a zilei este legată de bani, pentru că aveti nevoie de o sumă mai mare pentru a cumpăra ceva scump sau pentru a vă achita o datorie care vă obsedează. Este un moment bun să vă gânditi la un credit sau măcar să purtati discutii concrete privind viitoare sume care urmează să ajungă la dv. Negocierile de natură financiară nu sunt usoare, dar cu răbdare si argumente puternice puteti obtine ceva în favoarea dv. 

FECIOARA
Ceva nu merge bine în relatia de cuplu, ori vă coplesesc emotii negative – teamă, neîncredere, gelozie - ori aveti impresia că partenerul nu mai este asa cum îl stiati, ci îl suspectati de trădare sau minciună. Ispita rea dă peste cap relatia cu partenerul, deci trebuie să fiti amândoi extrem de prudenti până unde întindeti coarda în cazul unei atractii periculoase fată de... altcineva.

BALANTA
Lucrurile evoluează repede într-o directie promitătoare, încât nu vă vine să credeti ce bine s-au aranjat toate. Felul cum v-ati implicat în rezolvarea unor probleme a fost de bun augur si acum începeti să descoperiti rezultatele eforturilor depuse. Sunteti multumit de ceea ce se prefigurează la orizont, si abia asteptati să începeti ceva nou, mai interesant, mai îndrăznet decât înainte, pentru că, la succes, ambitiile dv. cresc!

SCORPION
Visele de iubire cresc în intensitate, ori pentru că ati întâlnit pe cineva atractiv si deja sperati mai mult, de acum încolo, ori pentru că persoana iubită sau partenerul oficial face niste promisiuni mărete cu privire la viitorul comun. Aveti toate motivele să fiti optimist, pentru că si dv. credeti cu tărie în aceste vise si deci vi le alimentati reciproc. Simtiti că vă îndrăgostiti din ce în ce mai mult!

SAGETATOR
Discutiile cu prietenii sunt constructive, pentru că fiecare contribuie în conversatie cu ceea ce stăpâneste cel mai bine. Dv. sunteti responsabil cu dinamica, cu entuziasmul, cu mobilizarea fortelor într-un scop comun, în timp ce altii vin cu idei inovatoare, solutii interesante si cu un suport teoretic bine documentat. Dintr-o astfel de echipă se nasc planuri mari, deci bazati-vă pe cooperare.

CAPRICORN
Nasul dv. de observator fin si cu experientă simte imediat unde se ascunde un mincinos sau un profitor cu intentii rele, deci veti tine o predică despre seriozitate si adevăr unei persoane care umblă cu cioara vopsită. Nu treceti cu vederea dacă descoperiti hibe sau fraude, chiar dacă par minore, ca să nu plătiti dv. oalele sparte de altul. Tăiati răul din rădăcină imediat si sanctionati!

VARSATOR
Ceva vă scoate din cotidian si simtiti si dv. că trăiti. Aveati nevoie de o schimbare sau de un eveniment mai special ca de aer, ca atare veti profita din plin de ceea ce apare azi la orizont. Poate este chiar sansa dv. de afirmare sau o ocazie rară de a vă împlini un vis sau de a atrage atentia asupra dv., deci depăsiti-vă comoditatea si teama si faceti ceva exceptional. Nu se stie când vi se va oferi a doua oară...

  PESTI
Toată lumea vrea ceva de la dv., încât nu mai stiti cum să-i multumiti pe toti. Sunteti solicitat si de prieteni, si de colegi, si de superiori, de aceea poate fi o zi extenuantă pentru dv. De unde liniste si calm să vă concentrati la niste probleme personale când telefoanele sună continuu si trebuie să vă îndepliniti tot felul de sarcini urgente? Ar trebui să mai pasati si la altii o parte din responsabilităti!

Horoscopul zilnic este preluat de la www.acvaria.com
_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European